AKTUELNO

Povodom grafita koji je osvanuo u Jagodini, a kojim se poziva na linč predsednika Vučića i njegovih saradnika, oglasio se predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je ispisivanje grafita ocenio kao delo bolesne budale.

- Grafit koji je osvanuo u Jagodini je delo bolesne budale. Siguran sam da će policija pronaći autora ove preteće poruke. Pretnja je upućena predsedniku Srbije, građanima Jagodine i građanima Srbije. Nas preko 90 odsto smo saradnici predsednika Vučića. Autor te poruke, ta bolesna budala, gotovo sigurno pripada nasilnicima iz Saveza za Srbiju, koji je u stvari Savez za nasilje - rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, pošto taj, kako je rekao, takozvani savez nema program, njihov program je nasilje, vešala, motorne testere, napad na žene, napad na radnike, napad na novinare i konačno napad na Srbiju.

- Ti protesti nisu 1 od 5 miliona, nego 1 od nekoliko desetina ljudi. Pozivam onu manjinu građana Srbije koja je iz nekog razloga nezadovoljna, da se ne pridružuje nasilnicima i onima koji prete ubistvima - izjavio je Marković, povodom grafita koji je jutros osvanuo na jednoj zgradi u Ulici Kneza Lazara u Jagodini.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Marković Palma

#Grafit

#Jagodina

#Srbija

'